sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hunterit II


Eli nämä ovat toiset Hunterit, jotka omistan. Ensimmäiset, pitkävartiset esittelin tuossa keväällä täällä. Se miksi nämä kumpparit ansaitsevat mielestäni  (toisenkin) postauksen, on se, että nämä ovat kertakaikkisen mukavia ja istuvia kumppareita jalkaan ja ovat myös kestäviä. Olen nimittäin elämäni aikana kuluttanut useammat kumpparit ja useimmiten uudet kumpparit ovat olleet pettymyksiä. Poikkeuksena mainittakoot Kontiot, jotka ovat myös olleet kestävät. En juuri ärsyttävämpää tiedä, kuin kumpparit, jotka esim. parin käyttökerran jälkeen halkailevat jostain reunasta siten, että vesi lirahtaa kenkään :/ Jotenkin sitä hullutuksissaan olettaa, että jalkineiden tulisi kestää useamman vuoden...ja käyttöä itsellä kumppareille löytyy: kaksi koiraa pitävää siitä asiasta huolen.


Minusta nämä Hunterit ovat (anteeksi vain) kauniimpia kuin Kontiot ja istuvat paremmin jalkaan. Eivät hölsky jalassa. 

Jospa minä nyt pärjäisin monta vuotta eteenpäin näillä kaksilla Huntereilla, jottei tarvitse aina olla ostelemassa uusia :)

2 kommenttia:

  1. Siis, LOPULTA pääsin sun blogiin kommentoimaan!! Rupesin nimittäin käyttämään selaimena Firefoxia eikä Exploreria ja johan alkoi kommenttimahdollisuus taas wörkkimään!! Ihanat kumpparit! Ihana jämälippis!! Kerrassaan mahtava virkattu farkkutyyny möksälle!!! =o)

    VastaaPoista
  2. No jo, vai on kommenttimahdollisuus tökkinyt :o No, kiva kun pääset jälleen "langoille" ;)

    VastaaPoista