perjantai 14. tammikuuta 2011

Yhden illan pipo

Eilen kävi niin köpösesti, että lanka huovutettavia tossuja varten pääsi loppumaan. Mietin siinä, että mitä tekisin, ennen kuin pääsen kauppaan hakemaan sen hiivatin yhden kerän lankaa...


Jamboa oli minulla vielä yksi kokonainen kerä ja kun kympin puikoilla laittaa suihkimaan, saan yhden illan aikana valmiiksi pipon. Ei siinä montaa tuntia mennyt.



Mies ei voinut oikein ymmärtää, miten yhdessä illassa voi saada aikaiseksi pipon :D


Tätä täytyykin testata heti tänään, pitänee lähteä kohta koirien kanssa ulkoilemaan..


Sen yhden hiivatin lankakeränkin sitten hain Kärkkäiseltä, jotta saan (ehkä) tänään tossut neulottua valmiiksi ja sitten koneeseen huovuttumaan. Katsotaan nyt miten niiden tossujen käy.

Niin. Ja taisi sieltä Kärkkäiseltä pari kerää Novitan Jussiakin tarttua mukaan.........100 g kerä 2, 20   €. Uusi tuttavuus minulle ko. lanka. Höynä mikä höynä.

2 kommenttia:

  1. Oliko pipa lämmin? Arvaa muuten vaan, että tekis mieli ostaa uusia lankoja, mutta onneksi menin tekemään sen langanostolakon, niin on pakko käydä omilla kätköillä...

    VastaaPoista
  2. Pipa ei ollut kaikista lämpimin, mutta kyllä sillä tarkeni reilun kymmenen asteen pakkasessa koirakävelyllä (reilu tunnin lenkki). Mutta esimerkiksi hiihtoladulle en nyt sitä laittaisi, tuulisi läpi sen verran lahjakkaasti. Keväthangille sitten taas voisin sen kuvitella olevan hyvä :)
    Langanostolakko on kyllä kaikin puolin järkevä päätös; voipihan sitten hyvällä omatunnolla ostella uusia, kun entinen varasto on huvennut...itse eilen hurahdin taas siihen, että kun halvalla saa. Jussi-lanka myös vaikutti ihan kivalta, hyvin paljon samanlainen kuin 7 veljestä.

    VastaaPoista