keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Aatonaatonaattoa

Vuoden pimein päivä. Tästä se lähtee sitten jälleen valostumaan :) Aamupäivä mennyt lähinnä siivotessa, ei mitenkään raivokkaasti..vaan sillä tavoin pieni homma (ja huone) kerrallaan. Jottei iske jouluressi :/


Kuusi tuotiin sisään jo sunnuntaina ja koristelin sen myös saman tein.Lahjat myös tyrkättiin kuusen alle odottelemaan jouluaattoa...


Osa korteista päätyi takan reunukselle.
"Joulukukkina" meitä löytyy tänä vuonna vain mähkiä. Pidän itse myös hyasinteista, mutta miehelle niiden tuoksu on liian voimakas, joten en viitsinyt toista kiusata niitä hankkimalla. Perinteiset kielot olisivat myös ihania, mutta niitä on vaikeampi saada. Pitäisi varmaan kukkakaupasta tilata etukäteen tai sitten itse kasvattaa.


Keittiön ikkunasta, noin kello 11.00 kuvattuna tänään. Ei kai se auta..pitänee jälleen tekaista joku pieni homma, jotta homma etenisi!


2 kommenttia:

  1. Sulla on kivoja kuusenkoristeita. Onko paloauto Amerikoista? Rauhaisaa joulua sinulle, miehellesi ja niille karvaisille kavereille, jotka pyörii ja sotkeentuu teidän jalkoihin =o)

    VastaaPoista
  2. Paloauto on Amerikoista, kyllä vain! Hyvää joulua myös sinulle, Hanna ja toivottavasti perheenne tervehtyy ennen joulua!

    VastaaPoista