torstai 5. heinäkuuta 2018

Olisihan näitä, jos saisi kuvattua

...siis valmiita käsitöitä. Hiljalleen kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta nyt tämä kuvauspuoli ja postaaminen on jäänyt vähemmälle. Kiirettä pittää jne.

Mutta siis tähän hätään nämä: miehelle sukat Järbo Mellanraggista (sai ihan itse valita langan, tilasin Adlibriksesta tarjouksesta, kuinkas muutenkaan), otin palmikon ohjeen sukkiin täältä. Sukkapuikot nro. 4. Ja kovassa käytössä ovat sukat miehellä - mökillä hiippailee ne jatkuvasti jalassa. Siitä neuloja tykkää...

Dragon tail huivin ohjeen nappasin taas Drops design -sivulta, eli täältä. Langat ovat jotain ihmeaarteita laarien pohjilta, joten nimistä ei tietoa. Pyöröpuikot olivat kuitenkin nro 4. 

Pitää yrittää saada kuvattua nämä loputkin tekeleet. Hermostuttavat, kun ovat valmiita, mutta ei vain saa kuvattua. Ja pyörivät tuossa esillä, kun ei viitsi kaappiin laittaa tai käyttöön ottaa, ennen kuin on saanut kuvat otettua. Lisätunteja vuorokauteen, kiitos!2 kommenttia:

  1. Voi miten tutulta kuulostaa. Tuolla ne odottavat kuvaamista tai vain ihan viimeistelyä. Mutta kyllä ne vielä, eikö vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin. Jaamme siis saman tuskan. Mutta kyllä me päivitämme vielä ajan tasalle nämä tekeleemme!

      Poista