lauantai 3. helmikuuta 2018

Lanesplitter

No niin, lopulta sain pari kuvaa tästä hameesta, lanesplitteristä, vaikka tämä on ollut valmiina jo ennen joulua. Mutta aina on hiukan työläämpää, jos joutuu toista hätyyttelemään kuvaamaan. En tykkää :D Ja kun tämän valmistumisesta on jo aikaa, en muista langan tarkempaa nimeä, mutta jotain Noroa tämä on. Älyttömän paksua lankaa ja ei tätä hametta voi pitää kuin talvipakkasilla. Siis nyt. Joten jospa ensi viikolla ottaisin tämän töihin mukaan ja liihottelisin uuden tekeleen kanssa työpaikan käytäviä. 

Tätä hametta olen tahkonut vaikka kuinka kauan. Eli kuuluu tähän sarjaa, jota tein aina vähän ja sitten kyllästyin (melko yksioikoinen neuloa), mutta sinnikkäästi aina välillä palasin työstämään tätä. Ja hyvä niin. Kyllä minä pidän tästä lopputuloksesta. 

Ohjeen löydät kuuklaamalla tämän hameen nimen. Langalla tai puikkojen koolla ei juuri ole merkitystä tätä mallia työstäessä, mitat ovat ne, mitkä ratkaisevat. 

Mutta näin. Yksi ikuisuusprojekti valmis - jippii ja hurraa!








Tällä hetkellä keskeneräisinä ovat mm. kirjoneulesukat, huivi (yksi ikuisuusprojekteista), pitkät sukat (myös ikuisuusprojekti) ja jämälankahartiahuivi virkkaamalla. Ja ties mitä tässä taas ehdin aloitella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti