perjantai 17. lokakuuta 2014

Uusin lampunlämmitin

Sain eilen valmiiksi tämän Kotivinkin ohjeella tehdyn lampunlämmittimen, eli myssyn -_- Olisi minulla tuolla valmiina yksi bolerokin, pitäisi vain saada sekin kuvattua..eli kyllä tässä hiljalleen jotain valmistakin tulee, vaikka keskeneräisiä on kyllä vaikka kuinka. Kuinka tämä homma on taas päässytkin niin leviämään, että keskeneräisiä olisi vaikka pienelle kylälle jakaa... Se hiukkasen ärsyttää itseä, mutta minkäs teet?! Liikaa kivoja ohjeita maailma täynnä.

Myssyn päätin oikeastaan tehdä sen vuoksi, että huomasin itselläni olevan pienet nytyt Novitan valkoista Nallea sekä Isoveljeä. Ja malli myös viehätti minua. Siinä on jotain 20-30 -lukua. No niin, onneksi lanka riitti kuin riittikin ja näin sain ensipakkasille uuden myssyn testattavaksi. Ohje oli myös helppo ja tämän kyllä osaa tehdä aloittelijakin. 

Mieleeni tuli, että tätä mallia olisi kiva koettaa myös vähän pörröisemmällä langalla. Voisi tulla melko veikeä versio siitäkin.

Mukavaa viikonvaihdetta ja toivottavasti saisin sen verran aikaiseksi tässä lähitulevaisuudessa, että saisin kuvattua tuon yhden boleronkin tänne - sitä kuitenkin olen jo ehtinyt melko ahkerasti täällä kotosalla pitää. 


Lampunlämmitin - käytän myssyjä ja pipoja kuvattaessa aina yhtä lamppua "päänä" :)
Lanka: Novita Nalle ja Isoveli, yhteensä 86 grammaa
Puikot: pyöröt nro 3,5 ja 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti