tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vappuhuivi

Sillä lailla. Tuli sitten tehtyä huivi. Ei kahta ilman kolmatta? Tein jo ihan jotain muuta, mutta sitten näin tämän South Bay Shawlette huivin ohjeen ja kun minulla oli jemmassa joskus Hulluilta päiviltä ostettua Noron Kureyon Sock Yarn keriä kaksin kappalein, innostuinkin sitten virkkaamaan tämän huivin. Jälleen kerran syrjähyppy työn alla olevasta työstä. No, sellainen olen, helppo..

Mutta kuten olen ennenkin kehunut, nämä Noron langat ovat sitä lankojen aatelia. Jos olisi mahdollista, varmaan käyttäisin pelkästään Noron lankoja. Käyttävät mahtavia, laadukkaita materiaaleja ja värit ovat jotain jumalaista. Ja tietysti se näkyy myös sitten lankojen hinnassa. Ihan ymmärrettäväähän se on, ei laadukasta nyt halvalla voi myydä.

Lopputulokseen olen tyytyväinen, voisin vaikka vain katsella näitä huivin värejä, nam nam..mutta käyttämään tätä taidan päästä vasta ensi syksynä. En osaa hartiahuiveja käyttää, mutta kaulan ympärille tykkään kääriä lämpimiä huiveja. Tai mistäs sitä tietää, kuinka kylmä vapusta taas tulee ja saa hyvinkin kaivella huivit kaulaan?

No niin, katsotaan saanko nyt jotain muuta tehtyä loppuun vai keksinkö jostain jälleen jonkun huivin työn alle. (hoh hoijaa..)

Mutta hauskaa vappua!


Lanka: Noro Kureyon Sock Yarn (väri S180)
Virkkuukoukku: nro. 3
Langankulutus: 198 g
Langankulutus yhteensä (vuosi 2014): 1 499 g

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs huivi! blogisani on haaste sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Käyn kurkkaamassa blogiasi, jahka kotiudun..eli terveiset nyt Pariisista :)

      Poista