torstai 20. maaliskuuta 2014

Berliininmakkara

Joskus vaan kaikki natsaa, kuten nyt kävi: lanka on niin ihanaa (Noro Kogarashi) ja kiepsautettavasta kaulurista tuli juuri oikean kokoinen. Tiedän, että tämä tulee kovaan käyttöön. Olin jo ehtinyt tätä pitää jonku kerran, ennen kuin sain tämän postauksen tehtyä. Se kertonee heti, missä mennään. 

Tämä lanka on jämälankoja, eli viime kesänä tein miehelleni neulepuseron ja siitä jäi näitä Noron lankoja yli ja olenkin miettinyt, mitä niistä tehdä. Sitten näin TeeTeen sivuilla tämän röyhelöhuivin ohjeen ja ajattelin, että vaikka lanka ja puikot tulevat olemaan ihan jotain muuta, voinen vähän ottaa kuitenkin osviittaa mallista, miten tämä tehdä. Tuumasta toimeen ja työstämään. Mallia muuttelin todella isolla kädellä, mutta kyllä tästä jotenkin voi, ehkä, kenties hahmottaa tämän mallin..

Mutta joo. Norot olisivat mun juttu, mutta lompakko sanoo nounou :( Mutta kyllä laatu maksaa, se on selvä. Ja olen nyt iloinen, että itselläkin on jotain Norosta. Tää kauluri on niin mun!Lanka: Noro Kogarashi, värit nro 18 ja 7
Puikot: Pyöröt nro 5,5
Langankulutus: 197g
Langankulutus yhteensä (vuosi 2014): 1 224g

2 kommenttia:

  1. Ihana ja lämmin kauluri. Antaa vain tuulen tuivertaa, sinua ei ainakaan pakkanen pure :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna olikin täällä Oulussa satanut reilusti lunta, joten kaulurille on tilauksensa ;) Kiitos, Pia.

      Poista