maanantai 27. tammikuuta 2014

Pieniä välipaloja

Isoveli-lankaa tuntui vielä löytyvän pieni eriä, joten päätin päästä niistä nyt eroon. Tosin hiukkasen huonolla menesteyksellä vain...eli sain tehtyä pipon ja lapaset, mutta vieläkin löytyi lankaa ja aloitin sukkien tekemisen vielä kaupan päälle. Ja into loppui kesken kaiken. Eli yksi sukka on valmis ja toinen odottaa vielä uutta inspistä. Ehdin jo aloittamaan uutta työtä, joten ehkä hetkinen vielä menee tuon langan lopulliseen hävittämiseen. Joopa joo...

Mutta laitan nämä jo loppuun asti saadut työt nyt tänne blogiin ja joskus sitten esittelen (kenties) valmiit sukatkin. Pipoon löytyi ohje Novitan Talvi 2011 lehdestä ja lapaset taas ovat ihan peruspertit. Pipo on mukava siksi, että siinä on kaksinkertainen resori, joten lämmittää hyvin korvia kovemmallakin pakkasella. Olen nimittäin jo testaillut pipoa jonkun verran, kuten tänäänkin polkiessani pyörällä salille ja takaisin. Eli testattu on! Hirvikuvio on myös melko hauska. Lapasissa taas käytin melko tarkalleen värit loppuun, joten siitä pisteet itselle. 

Mutta nyt siis intopiukeana neulon jo uutta projektia (neulottu viitta) ja ehkäpä ensi kerralla sitten siitä juttua. Ellen taas keksi jotain muuta kesken matkan. 







Lanka: Lapaset, Novita Isoveli
Puikot: nro 5
Langankulutus: 75 g

Lanka: Pipo, Novita Isoveli
Ohje: Novitan lehti talvi 2011 (malli 84 A)
Puikot: nro 5 ja 5 1/2
Langankulutus: 128 g

Langankulutus yhteensä (vuosi 2014): 334 g

4 kommenttia:

  1. Kauniita värejä taas. Sulla on hyvä värisilmä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos..tosin ei tässä värisilmää paljoa tarvittu, kun otettiin mitä löytyi ;)

      Poista
  2. Ihanat pipot! Taidokasta työtä :)

    VastaaPoista