maanantai 13. tammikuuta 2014

Fisherman

Neuleen nimi siis Fisherman ja jälleen innostuin Dropsin ohjeesta ja jo niin tutusta Eskimo-langasta. Tällä kertaa mies sai sitten uuden lämpimän villapuseron ja kun nuo pakkaset ja lumet tulivat sitten LOPULTA tänne Ouluun, valmistui tämä neule sitten oikeaan aikaan. Mies muuten itse valitsi lankojen värit, joten parempi olla sitten mieleinen tekele!

Monta viikkoa tätä väkersin, kun on ollut tätä hässäkkää mm. putkiremontin kanssa ja saattoi olla etten moneen päivään ehtinyt/jaksanut/viitsinyt neuloa mitään. Sen sanon, että kun nyt tämä putkiremontti alkaa olla ohitse ja olen hengissä - että melkoinen stressi ja rumba oli asua ja elää remontin ajan kaiken tämän keskellä...ei sillä, meillä on nyt ihana uusi vessa ja kylpyhuone :D Joten ehkä, sanon ehkä, tämä oli kaiken vaivan ja painajaisunien väärti...

Toivottavasti nyt alkaisi normiarki ja ehkä ehtisi vähän enemmän keskittyä myös käsityörintamallekkin. Idoita ja lankoja olisi enemmän kuin kylliksi. Joten kyllä tälle sydäntalvelle tekemistä riittäisi. 

Kuvista tuli melko kirjavat, toisissa on luonnonvaloa saatavilla ja toiset otettu illalla. Sangen ärsyttävää, mutta tätä tämä talvi on.







Lanka: Drops, Eskimo 850 g
Ohje: Fisherman (klikkaa nimeä ja se vie sinut ohjeeseen)
Puikot: Pyöröt (80 cm) 7 ja 8 sekä sukkapuikot 7 ja 8

8 kommenttia:

  1. Hieno tuli ja aivan oikeaan aikaan. Pakkasen kanssa pärjäisi, mutta tuo viima...

    Löysin kivan eskimosta tehdyn neuletakin, ajattelin tytölle sitä kun lähtee ens kuussa Koreaan ja siellähän on oikein vuodenajat ja talvella kylmä. Australiassa on nyt ollut 30-40 C, joten joutaahan tuo muuttaakin pois sieltä.


    Putkiremontin päättymisen myötä taitaa ravintolaruokailu vähentyä?

    T. Aikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viima on kyllä ollut melkoinen pari viimeistä päivää :O

      No niin, ei muuta kuin eskimoa puikoille ja tytölle villis Koreaan mukaan :)

      Tjaa, tiedä tuosta ravintolaruokailun vähentämisestä..tänään haettiin pitsaa ja lauantaina olisi tarkoitus lähteä kavereiden kanssa pitkällä kaavalla ulos syömään :D

      Poista
  2. Onpas hyvän ja istuvan näköinen villapaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ja hyvin tuntuu istuvan villapaita..nytkin on miehen päällä parhaillaan, joten ei huono ;)

      Poista
  3. Todella hienolta näyttävä pusero! Näyttää TODELLA lämpöiseltä :)

    VastaaPoista