sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kärrynpyörä


Ostin netistä joku aika sitten neulo.virkkaa. kirjo ekolangasta -kirjan ja sieltä nappasin idean tähän takkiin..(vai jakkuko tämä nyt on)...eli sivulta 106 löytyy tämä pyörötakki -nimellä oleva tekele, jos sinulla saattuu olemaan tämä kirja. Virkkuukoukkuna käytin numero 8 ja lankana minulla oli tätä aivan ihanaa Noron Kochorania. Niin pehmyttä ja ihanasti liukuvärjättyä lankaa, aivan suloista, oi joi! Ainoa (pitkä) miinus näissä Noron langoissa on se, että ne tahtoo olla pirun kalliita ostaa :/ Mutta eihän sitä tietysti hyvää halvalla saa, kyllähän se pitää minunkin kallooni jo takoa, eikä parkua vain hintaa naama sitruunalla ;) Lankaa tähän sain upotettua 500 grammaa. Joskus voisi tehdä vastaavan takin ihan vain jämälangoista - solmisi vain peräperää lankoja yhteen ja antaisi mennä. Ja jos on ohuempaa lankaa, kahdella tai useammalla langalla paukuttaisi menemään. Malli on kyllä helppo tehdä ja tämä oli taas niitä töitä, joita on hyvä vääntää vaikka telkkaria katsellessa :)

Mutta pitemmittä puheitta - kuvarallia takista vähän joka kulmasta.


Malli: Pyörötakki (neulo. virkkaa. kirjo. ekolangasta, Sanna Vatanen, sivu 106)
Lanka: Noro Kochoran, 500g
Virkkukoukku: nro 810 kommenttia:

 1. WAU! Nyt sain taas väriterapiaa - nuo värit ovat aivan ihanat, ei täällä voi muuta kuin huokailla ihastuksesta....mallikin taidokas <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Meke :) Kyllä sitä väriterapiaa tähän aikaan vuodesta tarvitseekin :/ Oulussa satoi (onneksi) lunta eilen, jotan maa ollaan sentään saatu valkeaksi, eikä enää ole niin mustaa.

  VastaaPoista
 3. onpa kaunis... sopisikohan tuommoinen minulle...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja varmasti sopisi - ei muuta kuin virkkaamaan. Kun on kahdeksaisen koukku, syntyy nopeasti jälkeä.

  VastaaPoista
 5. Makee takki. Mulla on muuten Dropsin vastaavanlaisen takin ohje printattuna ja odottamassa inspiraatiota =o)

  VastaaPoista
 6. Kiitti, Hanna :) Vai löytyy Dropsilta vastaavanlainen..pitääpä käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Tintsalle, sillä voitit juuri arpajaisissani farkkulahjelaukun. Laitatko tulemaan meilillä osoitteesi, niin postitan sen ehkä jo tänään =o)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vielä kerran Hanna <3 Varmasti tulee kovaan käyttöön ja olen niiin happy-happy-joy-joy tästä onnenkantamoisesta :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa, tosin noin yksinkertaiseen ei minusta tarvitse ollenkaan ohjetta, sehän on vain ympyrä. Kaunis.

  VastaaPoista