tiistai 8. marraskuuta 2011

Ruska meni ja ruskat tuli

Ruska on todellakin ohi jo täällä Oulun seutuvilla, mutta nämä sukat kyllä toistavat mielestäni hyvin ruskan eri sävyjä. Kuten olen ennenkin asiasta maininnut, on minulla joku kumma vimma tehdä itselle PITKIÄ SUKKIA. Mutta mikäpä siinä, kun kerta tykkään pitää niitä ja ovat kovalla käytöllä :)
Malli oli tällä kertaa melko yksinkertainen, sukan varressa pientä lettiä ja sukan takaosassa sama lettikuvio toistui alas asti, muuten ihan normaalia nitkuttamista.
Lankaa jäi hiukan yli ja ajattelin tekaista vielä pipon langanjämistä tähän settiin. Lanka on jälleen näitä Kiinasta tilattuja ihmeitä...paksuus on noin seiskaveikkaa langassa, mutta muutapa tästä langasta en osaa sanoa..e-bay on ihmeellinen maailma ja sitä kautta tulee joskus tilattua näitä erikoisuuksia.

Lanka: Kiinasta tilattua ihmehärpäkettä
Puikot: nro 4

5 kommenttia:

 1. Onpa hauska ja jännittävä väriyhdistelmä langassa. Pirtsakka syyslanka. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi jännät värit sun ihanissa sukissa! Mulla on taas joku ihmekausi menossa, kun tekee mieli keltaista. Eilen aloitin neulomaan kirjoneulepipoa, johon tulee mm. kahta eri keltaista. Yritänköhän torjua piilevää kaamosmasennusta...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Neulisti :)

  Hanna, tuossa kaamosmasennuksen torjunnassa voi olla vinha perä :/ Uskomattoman pimeää aikaa eletään...

  VastaaPoista
 4. Ihanan pitkät varret! Mie jaksan harvoin neuloa vartta noin kauan :D

  VastaaPoista
 5. Emma, en minäkään oikein ymmärrä miksi innostun näitä pitkiä varsia neulomaan..mutta kun näen jossain uuden ohjeen pitkävartisista sukista, en vain malta olla aloittamatta uusia sukkia :/

  VastaaPoista