tiistai 30. elokuuta 2011

Pokaali, no hupsista heijaa!


Hurja-Hanna heitti minulle pokaalin, jossa Pokaalin saajana minun pitäisi kertoa kymmenen asiaa itsestäni ja laittaa sitten pysti eteenpäin kymmenelle ihanalle blogille. Tattista vaan, Hanna ;) Mietin aluksi, että mitä ihmettä voisin itsestäni kertoa, pää louksutti aivan tyhjää! No, ehkä saan väkerrettyä tähän jotain itsestäni:

1. Käsitöiden "intohimoisen" värkkäämisen aloitin vasta näin kypsemmällä iällä...yläasteella minulla kyllä oli valinnaisena käsityöt ja parikymppisenä virkkasin ja tein ristipistotöitä jonkin verran, mutta sitten kun lähdin yliopistoon ja työelämään, jäi harrastus TÄYSIN  pois! Joku vuosi sitten alkoi työelämä tuntua puurolta, jossa ei mitään konkreettista saanut aikaiseksi (papereiden pyöritystä jne.) ja tuntui, että pitäisi kai sitä JOTAIN joskus näkyvää saada aikaiseksi...niin sitten ryhdyin kaivelemaan lankoja esille ja sitten minä tulin tämän asian kanssa aika nopeasti HULLUKSI. Kuten mieheni on asian suhteen todennut (mutta hymyssä suin tämän aina toteaa ;)

2. Minulla on hyvät ja luotettavat appivanhemmat, jotka ovat auttaneet ja olleet tukena koko yhteisen taipaleen aikana. Jokainen naimisissa oleva tietää, että JOS omaa hyvät appivanhemmat, on se enemmän kuin sata jänistä! Olen kuullut paljon kauhutarinoita, joissa ei aina asiat mene ihan jetsulleen :I

3. En ole intohimoinen kyläilijä tai kahviloissa istuskelija. Ei ole luontevaa se.

4. En ole suuri reality-ohjelmien katsoja. Paitsi Big Brother!!! Ja tänään se alkaa jälleen. Arvatkaa, saanko kuulla tästä hömpötyksestäni kettuilua?? Juu. Saan. 

5. En syö jäätelöä, pannaria, lettuja tai pullaa. En tykkää. Ellei pannarissa/letuissa ole suolaista täytettä. Tykkään niitä tehdä (toisille), mutta itselle ei suuremmin maistu. Suolainen maistuu, liikaakin.

6. Opin uimaan hyvin nuorena ja rakastin sitä lajia todella paljon (kuten vieläkin). Työnnyin penskana aina aikuisten altaaseen ja kohta soi uimavalvojan pilli!! Minun piti sitten aina uimavalvojalle todistaa uimalla altaan päästä päähän, että osasin uida riittävän hyvin, jotta voin uida aikuisten altaassa. Muistan, että uimavalvoja kulki altaalla sellainen rottinkinen apuväline (jossa oli reikä keskellä) vierelläni koko matka, että jos lähden "uppoamaan", voi hän "kalastaa" minut kuiville. No, onneksi ei tarvinnut koskaan niin tehdä, vaan todistettuani aina valvojalle, että osaan uida, sain polskuttaa isossa altaassa isojen joukossa ;)

7. Haluaisin asua joskus New Yorkissa. Lempparipaikkani.

8. Ainoa asia, jollen olen allerginen, ovat sienet. Paitsi herkkusienet. Luonnollisesti pidän sienistä ja välillä syönkin niitä, mutta sitten on parempi etsiä nopeasti vessa :/

9. Seuraan politiikkaa. Paljon. Minulla on myös vahvat mielipiteet asioista ja en epäile tuoda mielipiteitäni esille. En kuulu mihinkään puolueeseen, mutta olen ollut uskollinen äänestäjä tietylle puolueelle koko ikäni. 

10. Vaatehuoneeni on sekamelska, mutta liinavaatekaapini on tip top! Mankeloin kaikki petivaatteet ja pyyhkeet. Pidän siitä, että petivaatteet ovat edes hetken ihanan sileät ja rypyttömät :) Myös yövieraille on kiva laittaa peti kuntoon sileillä petivaatteilla ja pyyhkeillä.


4 kommenttia:

 1. Kivoja paljastuksia =o). Ettekös te ole kohta sinne NYkiin lähdössä. Toivottavasti tulviva kaupunki ei aiheuta harmaita hiuksia.

  VastaaPoista
 2. Olen ehkä hivenen kateellinen sinulle appivanhemmistasi. Olisin itsekin halunnut sellaiset, mutta en ole kummassakaan elämässäni saanut. Tämän vuoksi yritänkin olla kannustava ja luotettava anoppi ihanalle miniälleni. Olen varma, että appivanhempasi pitävät sinusta todella paljon!

  Itse ihastelen aina kahvilakulttuuria, mutta ei minustakaan ole siihen. Paitsi ulkomailla! Parin kolmen viikon moottoripyöräreissulla rakastan kahviloissa, gasthauseissa, pubeissa, terasseilla yms. istumista. Lasillinen viiniä ja sitten katsellaan paikallista menoa. Parasta on auringonlaskun katseleminen ulkoterassilla lämpimässä säässä - just näin tehtiin viime kesänä Kroatiassa, Sloveniassa...

  VastaaPoista
 3. NYKiin lähdetään vasta marraskuun lopussa, joten eiköhän siellä ole saatu metrotunnelit jälleen avattua siihen mennessä :D

  On totta, että minulla on käynyt hyvä säkä appivanhempien suhteen, mutta Aikku, tiedät hyvin, missä asiassa minulla ei sitten niiiiin hyvä tuuri ole ollut :/ Uskon, että olet hyvä anoppi. Ei kun tiedän!

  VastaaPoista
 4. Ja Aikku, heitän sinulle nyt tämän pokaalin, jotta voit raapustella 10 asiaa, jotka haluat meille paljastaa ;)

  VastaaPoista