maanantai 29. marraskuuta 2010

Pikkujoulunurkkaus


Pikkujoulunurkkaus...lattialla. Eli eilen kävin koirien kanssa hakemassa kuusenreuhkan, paistelin pipareita ja tänään sitten koristelin piparit tomusokerilla. Kaikki kuvassa näkyvät purnukat on pelastettu jokunen aika sitten meidän talon roskiksesta. Riihimäen perinteisiä lasipurkkeja, joita jotkut oikein keräilevät. Saa joulu tulla jolkottaa, täällä jo odotellaan malttamattomina!


Piparipurnukan päälle virkkasin nauhan, jolla tinapaperin saa pidettyä huppuna karvakuonojen varalta. Epäilen, että kävisivät nappaamassa tuon tuosta piparin suuhunsa, mikäli ei olisi mitään estettä purnukan sisällön ja kuonon välille :/

3 kommenttia:

 1. Ollia ei paljon tinapaperit ja nauhat pidättelisi! Varo vaan, ettei tytöt yllätä sinua joku päivä.

  Täytyy vaan ihmetellä, että joku on nakannut hienot lasipurkit roskiin. Jos ei ole Riihimäen lasipurkkien ystävä niin laittaisi edes ne kierrätykseen. Ai niin, nythän ne on kierrätetty. Meidän roskiksesta ei tuollaisia löytöjä todellakaan tehdä. Ha-haa.

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy omaa tekstiä sen verran korjata, että olivat kyllä lasinkierrätysastiassa tässä meidän talossa, mutta siis poisheitettynä. Itsekkin yllätyin siitä, että joku raaskii heittää Riihimäen lasipurkkeja veks. Rahanarvoista kamaa. No, saivat kuitenkin uuden kodin :) Juu, vaikea kuvitella, että teidän roskista löytyisi moisia purkkeja :o

  VastaaPoista
 3. Varsinkin tuo keskimmäinen purkki on aivan ihanan värinen! Uskomatonta miten joku on heittänyt purkit roskiin. Mutta niinhän se on, että toisen roska on toisen aarre. Onneksi sait nämä pelastettua =o)

  VastaaPoista