lauantai 21. toukokuuta 2016

Kellarijumppakäsitöitä, osa II

Ja taas näitä. Kellarijumpassa tuotettuja sukkia. Jämälakoja ja broken seeds -kuvio. Helppoa ja näyttävää. Ihan mistä vain langoista. Kuten olen aikaisemminkin todennut, ei kuntopyörää polkiessa kovin kummoisia kuvioita neuloessa tehdä. Tai ainakaan tämä tyyppi ei siihen kykene :3 Tahtoo olla vain nykyisin niin, että nämä aamujumpat ovat ainoita hetkiä, jolloin kunnolla jaksan käsitöitä tehdä. Paitsi tietysti viikonloppuisin. Ei vain jaksa iltaisin muuta, kuin olla jöllöttää tai tehdä pakolliset kuviot arjessa. 

Ja sitten nämä langat viimeisessä kuvassa...voitin arvonnassa Vihreään vyyhtiin 50 euron lahjakortin ja tässä lopputulema (Lotus Yarns, silky Merino Prints). Heti piti tilata lankoja, vaikkei ole harmainta aavistusta mitä näistä teen. Mutta ai jai, ihania ovat! 

Ja tulihan tässä käytyä jokakeväinen Pariisin reissukin. Se kaupunki se jaksaa minua ihastuttaa ja aina sinne palaa oikein mielellään. Aina. 

Vielä sen verran sukista, että lankoina oli seiskaveikan jämiä (violetit) ja toisissa nallea ja jotain omavärjäämiä lankoja. Nyttöset joko pienenivät tai hävisivät kokonaan näihin tekeleisiin.